Cea mai bună app pentru trading în România

În acest articol vei vedea care sunt cele mai bune aplicații pentru tranzacționare și informațiile utile pentru a începe să le folosești. Când investești, este important să primești informații noi despre bursă și piețe și să ai acces la un dispozitiv care îți poate permite să operezi rapid.

Toate acestea implică utilizarea unei aplicații cu performanțe excelente și care este de încredere. Care sunt cele mai bune aplicații de tranzacționare online? Ce brokeri oferă aplicații bune pentru tranzacționare?

cea mai buna aplicatie trading

Cele mai bune aplicații mobile de tranzacționare

În investiții, există întotdeauna nevoia de a fi conectat și de a avea orice tip de informație la îndemână. Așa cum studiile statistice au demonstrat că utilizarea dispozitivelor mobileeste mai populară decât cea a PC-urilor, din această necesitate, există o nevoie mai mare de rapiditate în ceea ce privește primirea de informații legate de tranzacționare și posibilitatea de a acționa cu simplitate și ușurință în orice moment și în orice loc.

Cele mai bune aplicații pentru tranzacționare online, prin urmare, ar trebui să aibă aceste caracteristici:

 • Ușor de folosit
 • Sigură
 • Economică
 • Rapidă
 • Ușoară (puțini megabytes)

Să aruncăm o privire la TOP 7 cele mai bune aplicații pentru tranzacționare:

Cele mai bune aplicații
mobile de tranzacționare
eToro
ProRealTime
xStation (XTB)
Trading212
TradeVille

1 – eToro

Se aude vorbind despre eToro practic peste tot, deoarece a câștigat teren datorită securității, transparenței și costurilor reduse. eToro se mândrește cu o platformă excelentă și cu instrumente foarte utile și, pentru a nu lipsi nimic, are și o aplicație mobilă.

Datorită acestui lucru, este posibil să tranzacționezi într-un mod destul de liniștit, folosind funcția copy trading a eToro și monitorizând-o confortabil de pe smartphone pentru a verifica că totul este în regulă.

app etoro Romania

eToro este cunoscut mai ales pentru:

 • Interfață ușor de utilizat
 • Tranzacționare socială și copy trading.

În ceea ce privește platforma, în general recenziile utilizatorilor sunt pozitive și de asemenea și opiniile noastre. eToro oferă WebTrader eToro și platforma mobilă. Aplicația mobilă îți permite să monitorizezi operațiunile tale primind notificări de volatilitate și informații utile. Pentru a afla mai multe, citește recenzia eToro.

AvantajeDezavantaje
✅ 0% comisioane❌ Spread-uri ridicate pentru unele active
✅ Serviciu de social trading: aceasta este una dintre caracteristicile care disting acest broker de mulți dintre concurenții săi ❌ Lipsa instrumentelor pentru analiza tehnică
✅ Cont demo fără limită de timp
✅ Număr mare de active și piețe.
✅ Este o aplicație foarte ușor de utilizat, care se concentrează pe tranzacționare și investiții pe termen scurt și mediu.

eToro

7.5/ 10

Piețe

Europa, Asia

Site web în mai multe limbi

Versiunea mobilă avansată și copytrading

Posibilitatea de tranzacționare a acțiunilor fracționate

* Capitalul dumneavoastră este în pericol. Se aplică și alte comisioane. Pentru mai multe informații, vizitați

Depozit minim:

€50.00

2 – ProRealTime

ProRealTime este o platformă de investiții cu unul dintre cele mai bune software-uri de tranzacționare de pe piață. Are 19 ani de experiență și peste 780.000 de utilizatori în întreaga lume.

app trading prorealtime

Unele dintre caracteristicile sale principale sunt:

 • ProRealTime îți permite să plasezi și să gestionezi ordinele direct din grafice sau prin intermediul uneia dintre cele 4 modalități de vizualizare a cărții de comenzi.
 • Execuție rapidă a comenzilor, rapoarte de tranzacționare detaliate, scalping, știri financiare în timp real, crearea de indicatori personali, compararea acțiunilor, etc.
 • Suport live prin software de partajare a ecranului.
 • Interfață de tranzacționare rapidă.
 • Toți brokerii parteneri ProRealTime sunt reglementați și supravegheați de țările europene și operează sub reglementarea MiFID

👉 Îți recomandăm să citești recenzia ProRealTime.

AvantajeDezavantaje
✅ Variație de indicatori.❌ Cont demo cu durată limitată.
✅ Instrumente avansate de backtesting și tranzacționare automată.❌ Încărcarea poate fi destul de lentă dacă nu ai o conexiune bună la internet.
✅ Aplicație cu alerte de preț.
✅ Are două versiuni: cu plată și gratuită.

3 – xStation mobile (XTB)

Una dintre cele mai bune aplicații pentru tranzacționare online este xStation, platforma brokerului XTB. Este disponibilă și în versiunea mobilă (xStation mobile) și este, în prezent, una dintre cele mai avansate platforme, potrivită în special pentru activitățile de scalping. Cu această platformă, tranzacționarea cu XTB este cu adevărat ușoară.

app trading xtb crypto

Are o interfață foarte simplă și, deși are toate funcționalitățile avansate, este în același timp concepută pentru a fi ușor de înțeles, chiar și pentru cei mai puțin experimentați. Platforma este foarte personalizabilă. Este posibil să modifici configurația elementelor și a zonelor de lucru în funcție de stilul și preferințele tale. Citește recenzia XTB pentru a obține mai multe informații.

AvantajeDezavantaje
✅ Grafice avansate: xStation dispune de funcționalități grafice de mare succes.❌ Un singur tip de cont disponibil (standard)
✅ Acțiuni și ETF-uri fără comisioane
✅ Condiții favorabile pentru tranzacționarea intraday

4 – Trading 212

Trading 212 este o aplicație de tranzacționare care îți permite să investești în diferite piețe financiare de pe dispozitivul mobil sau computer. Cu această aplicație poți cumpăra și vinde acțiuni, valute, materii prime, criptomonede, ETF-uri și multe altele.

Interfața aplicației este intuitivă și ușor de utilizat, astfel încât poți naviga și să tranzacționezi rapid și eficient. În plus, aplicația oferă o gamă largă de instrumente și resurse educaționale pentru a te ajuta să iei decizii de investiții informate.

Aplicația are, de asemenea, funcția „One Click Trading”, care îți permite să efectuezi operațiuni de cumpărare sau de vânzare cu un singur clic, ceea ce poate fi util pentru traderii care doresc să profite rapid de oportunitățile de pe piață.

trading 212 app mobila

O altă caracteristică importantă a Trading 212 este că oferă conturi demo, ceea ce înseamnă că poți exersafără a risca bani reali. În plus, aplicația oferă o serie de opțiuni de personalizare pentru a satisface nevoile și preferințele utilizatorului.

👉 Pentru a afla mai multe, citește recenzia noastră despre Trading 212.

AvantajeDezavantaje
✅ Aplicație reglementată în România❌ Spread-urile pot fi destul de ridicate
✅ Multe active disponibile
✅ Permite investiția în acțiuni fracționare

Trading 212

8.75/ 10

Piețe

Europa, Asia, Australia

Zero comisioane la schimburi și nicio taxă de finanțare.

Înregistrare rapidă și aplicație mobilă pentru începători.

Peste 2.500 de acțiuni globale, ETF-uri și CFD-uri disponibile pentru tranzacționare.

Depozit minim:

€10.00

5 – TradeVille

TradeVille este o platformă de tranzacționare inovatoare și accesibilă, perfectă pentru investitorii de toate nivelele de experiență. Cu o gamă diversă de instrumente financiare disponibile, de la acțiuni și ETF-uri la valute și criptomonede, TradeVille îți oferă posibilitatea de a investi în peste 50 de piețe globale, fără comisioane ascunse și fără taxe de păstrare. Perfect dacă cauți un broker pentru tranzacționarea pe BVB și pentru a începe cu versiunea demo.

Interfața simplă și intuitivă a platformei îți permite să navighezi ușor și să efectuezi tranzacții rapid și eficient, iar funcționalitățile precum „One Click Trading” te ajută să profitați rapid de oportunitățile de pe piață.

👉 Descoperiți toate caracteristicile brokerului TradeVille în recenzia noastră

AvantajeDezavantaje
✅ TradeVille calculează, reține și plătește către ANAF toate taxele aferente impozitului pe castigul din tranzactionare❌ Lipsa unor instrumente avansate de analiză tehnică, dar oferă acces la Trading Central
✅ Platformă simplă și intuitivă❌ Comisioane în proporție relativ mare
✅ Impozit de doar 1% la câștigul din tranzacționare pentru deținerile de peste 1 an
✅ Acces la conturi demo pentru practică

Cum funcționează aplicațiile de tranzacționare?

 1. Acces la piețe: După descărcarea aplicației și crearea unui cont, utilizatorii pot accesa o gamă largă de piețe financiare, inclusiv acțiuni, forex, criptomonede, materii prime și multe altele.
 2. Efectuarea de tranzacții: Aplicațiile permit efectuarea de tranzacții cu multă ușurință. Poți seta ordine de cumpărare și vânzare, specificând cantități, prețuri de stop loss și take profit direct din aplicație.
 3. Analiza pieței: Acestea oferă instrumente de analiză tehnică, grafice interactive, indicatori și știri economice actualizate pentru a ajuta utilizatorii să ia decizii informate.
 4. Gestionarea Portofoliului: Permit vizualizarea în timp real a performanței portofoliului, monitorizarea profiturilor și pierderilor și gestionarea pozițiilor deschise.

Aplicații de tranzacționare și cont demo

Multe aplicații de tranzacționare oferă posibilitatea de a utiliza un cont demo, care reprezintă un instrument excelent pentru începători pentru a se familiariza cu platforma și dinamica pieței fără a risca bani reali. Aceste conturi demo replică condițiile de piață în timp real, permițând practicarea strategiilor de tranzacționare, testarea instrumentelor de analiză și dobândirea de experiență. Este un pas recomandat înainte de a trece la tranzacționarea reală, deoarece oferă o bază solidă de cunoștințe fără expunere la pierderi financiare.

Concluzie

În sinteză, aplicațiile de tranzacționare modernizează accesul la lumea investițiilor, făcându-l accesibil, flexibil și interactiv. Fie că ești un trader experimentat sau un începător, explorarea funcționalităților și oportunităților oferite de aceste aplicații poate îmbunătăți semnificativ experiența ta de tranzacționare.

Găsește cel mai bun broker pentru tine

Întrebări frecvente

Există restricții de vârstă sau alte cerințe pentru a utiliza aceste aplicații?

Da, majoritatea aplicațiilor pentru tranzacționare au cerințe de vârstă și pot necesita verificarea identității utilizatorilor în conformitate cu regulamentele locale și naționale.

Există costuri asociate cu utilizarea acestor aplicații?

Costurile asociate variază în funcție de aplicație și de tipul tranzacțiilor efectuate. Unele aplicații oferă tranzacții fără comisioane, în timp ce altele percep comisioane mici pentru tranzacții.

Care este nivelul de securitate al acestor aplicații?

Majoritatea aplicațiilor pentru tranzacționare implementează măsuri de securitate robuste, cum ar fi autentificarea cu doi factori, criptarea datelor și protecția împotriva fraudelor.

Articole similare