Cele mai bune ETF-uri de la Invesco

Descoperă cele mai performante ETF-uri oferite de Invesco, un lider în industria fondurilor de investiții. Acest articol îți prezintă selecția noastră de top, dar și comisioanele, rentabilitatea și strategia de investiții, ajutându-te să faci alegeri informate pentru portofoliul tău.

Ce este Invesco?

Invesco Ltd. este o companie globală de gestionare a investițiilor cu sediul în Atlanta, Georgia, Statele Unite. A fost fondată în 1935 și a devenit una dintre principalele companii de gestionare a activelor din lume. Invesco oferă o gamă largă de produse și servicii de investiții, inclusiv fonduri mutuale, fonduri tranzacționate în bursă (ETF), fonduri de pensii și conturi gestionate.

etf-uri invesco

Compania se dedică gestionării activelor clienților săi, fie că sunt investitori instituționali, corporativi sau individuali. Invesco oferă o varietate largă de strategii de investiții, inclusiv acțiuni, obligațiuni, valute, investiții alternative și soluții de investiții multi-active.

În plus, operează la nivel global, cu birouri în mai mult de 20 de țări și clienți din întreaga lume. Compania se concentrează pe furnizarea de soluții de investiții inovatoare și personalizate, bazate pe o analiză exhaustivă și o gestionare solidă a riscurilor.

Care sunt cele mai rentabile ETF-uri ale Invesco?

În ultimii 3 ani, acestea au fost ETF-urile managerului Invesco care au oferit cea mai mare rentabilitate:👉 Nu uitați să alegeți întotdeauna cel mai bun broker pentru ETF-uri, acest lucru vă va ajuta să reduceți costurile.

Cele mai bune ETF-uri de acțiuni de la Invesco

În continuare, îți prezentăm o listă cu unele ETF-uri de acțiuni de la Invesco care au fost populare și recunoscute în trecut. Aceste ETF-uri sunt selectate în funcție de performanța lor istorică, dimensiunea și lichiditatea lor, precum și popularitatea lor printre investitori.

Invesco MSCI World UCITS ETF: Acest ETF reproduce performanța indicelui MSCI World, care include acțiuni ale companiilor de mare și medie capitalizare din țările dezvoltate din întreaga lume. Oferă expunere diversificată la piețele internaționale.

 • Ticker: SC0J
 • TER: 0,19%
 • Randament la 3 ani: 41,95%

Invesco MSCI Europe UCITS ETF: Acest ETF urmărește indicele MSCI Europe și oferă expunere la acțiunile companiilor din țările europene dezvoltate. Include acțiuni din diferite sectoare și dimensiuni de capitalizare, permițând investitorilor să obțină o reprezentare largă a pieței europene.

 • Ticker: SC0E
 • TER: 0,19%
 • Rentabilitate la 3 ani: 34,97%

Invesco MSCI EMU UCITS ETF: Acest ETF urmărește indicele MSCI EMU (European Monetary Union) care cuprinde acțiuni din țările zonei euro. Oferă expunere la acțiunile companiilor din zona euro și permite investitorilor să participe la performanța regiunii.

 • Ticker: EEMU
 • TER: 0,16%
 • Rentabilitate la 1 an: 20,77% (în acest caz este maximul istoric)

Invesco MSCI USA UCITS ETF: Acest ETF încearcă să reproducă performanța indicelui MSCI USA, care include acțiuni ale companiilor americane de mare și medie capitalizare. Oferă investitorilor expunere la piața de acțiuni din Statele Unite.

 • Ticker: SC0H
 • TER: 0,05%
 • Rentabilitate la 3 ani: 48,10%

Cele mai bune ETF-uri de obligațiuni de la Invesco

În continuare, îți prezentăm o listă cu ETF-uri de obligațiuni de la Invesco care au fost populare și recunoscute în trecut. Aceste ETF-uri sunt selectate în funcție de performanța lor istorică, dimensiune și lichiditate, precum și popularitatea lor printre investitori.

Invesco USD Corporate Bond UCITS ETF: Acest ETF se concentrează pe obligațiuni corporative în dolari americani. Încearcă să reproduca indicele Bloomberg Barclays US Corporate Bond Index, care include obligațiuni de la companii americane cu grad de investiții.

 • Ticker: PUIG
 • TER: 0,10%
 • Rentabilitate la 1 an: -8,32%

Invesco Euro Corporate Bond UCITS ETF: Acest ETF se concentrează pe obligațiuni corporative în euro. Încearcă să reproduca performanța indicelui Bloomberg Barclays Euro Aggregate Corporate Index, care include obligațiuni de la companii europene cu grad de investiții.

 • Ticker: PSFE
 • TER: 0,10%
 • Rentabilitate la 1 an: -1,51%

Invesco USD Emerging Markets Sovereign Bond UCITS ETF: Acest ETF oferă expunere la obligațiuni suverane din piețele emergente denominate în dolari americani. Încearcă să reproducă performanța indicelui Bloomberg Barclays Emerging Markets USD Sovereign Bond Index.

Amintește-ți că alegerea unui ETF adecvat depinde de obiectivele tale de investiții, profilul de risc și preferințele personale. Este important să efectuezi o analiză exhaustivă a fiecărui ETF, luând în considerare factori precum calitatea creditului obligațiunilor, durata, costurile și strategia de investiții, înainte de a lua o decizie de investiție.

Alte ETF-uri remarcabile de la Invesco

Iată câteva ETF-uri remarcabile de la Invesco care nu se concentrează exclusiv pe acțiuni sau obligațiuni, împreună cu o scurtă descriere a fiecăruia.

Invesco Physical Gold ETC: Acest ETF este susținut de aur fizic și încearcă să ofere investitorilor expunere la prețul aurului. Permite investitorilor să obțină expunere la aur fără a-l deține fizic.

 • Ticker: 8PSE
 • TER: 0,34%
 • Randament la 1 an: 11,20%

Invesco Physical Silver ETC: Similar cu cel anterior, acest ETF este susținut de argint fizic și își propune să ofere investitorilor expunere la prețul argintului.

 • Ticker: 8PSB
 • TER: 0,19%
 • Randament la 1 an: 19,97%

Invesco US Treasury Bond 7-10 Year UCITS ETF: Acest ETF se concentrează pe obligațiunile Trezoreriei SUA cu scadențe de 7 până la 10 ani. Oferă investitorilor expunere la datoria guvernului american cu termene specifice.

 • Ticker: TRDX
 • TER: 0,06
 • Randament la 1 an: -11,57%

Invesco Bloomberg Commodity UCITS ETF: Acest ETF își propune să reproducă performanța indicelui Bloomberg Commodity Index. Oferă expunere la o varietate largă de materii prime, inclusiv energie, metale prețioase, agricultură și produse industriale de bază.

 • Ticker: CMOD
 • TER: 0,19%
 • Randament la 3 ani: 68,30%

Concluzie

În concluzie, selecția noastră a celor mai bune ETF-uri de la Invesco evidențiază oportunități de investiții diversificate și promițătoare pentru orice tip de investitor. De la ETF-uri axate pe tehnologie până la cele orientate spre sustenabilitate, Invesco oferă o gamă largă de opțiuni care pot îmbogăți și echilibra portofoliul investitorilor.

Prin combinarea inovației cu stabilitatea, ETF-urile Invesco reprezintă o alegere inteligentă pentru cei care doresc să navigheze eficient prin piețele financiare, maximizând potențialul de creștere al investițiilor lor.

Articole Recomandate

Care sunt cele mai bune ETF-uri de cumpărat?

Ce este mai bun, un ETF sau un fond indexat?

FAQs – Întrebări frecvente ETF-uri Invesco

Care sunt principalele beneficii ale investiției în ETF-uri de la Invesco?

Invesco este o companie globală de gestionare a investițiilor cu o gamă largă de ETF-uri care acoperă diferite clase de active și strategii de investiții. Unele dintre avantajele investirii în ETF-urile Invesco pot include diversificarea, eficiența costurilor, transparența, lichiditatea și experiența de gestionare a activelor a companiei.

Cum se selectează un ETF de la Invesco?

Selectarea unui ETF de la Invesco ar trebui să se bazeze pe obiectivele tale de investiții, toleranța la risc și orizontul temporal. Ar trebui să iei în considerare factori precum clasa de active subiacente, strategia de investiții, diversificarea geografică sau sectorială, costurile, performanța istorică și gestionarea fondului. Este recomandabil să citești prospectul și documentația oficială a ETF-ului, precum și să consulți consultanți financiari sau să utilizezi instrumente de analiză pentru a lua o decizie informată.

Ce cerințe trebuie să îndeplinesc pentru a investi în ETF-uri de la Invesco?

Cerințele pentru a investi în ETF-uri de la Invesco variază în funcție de țară și de intermediarul financiar. În general, trebuie să fii major și să îți deschizi un cont de brokeraj.

Articole similare